Cancer – (kræft)

Efter hjertesygdom er cancer den hyppigste dødsårsag i den vestlige verden. Den øgede brug af kemiske tilsætningsstoffer og forarbejdelse af maden skaber stoffer der er totalt fremmed for kroppen, hvorved evnen til at bekæmpe abnorme celler bliver alvorligt undergravet. Tilsyneladende er det en kombination af miljøforhold og psykologiske/følelsesmæssige faktorer der påvirker immunsystemet.
Føler dig begrænset, vred, ængstelig, uden kontrol. Bærer på gamle sår. Føler dig ikke god nok. Krymper dig inderst inde og angriber dig selv indefra. Følelser som skyld, sorg og utryghed tærer på kroppen. På vagt. Er aldrig i stand til at slappe af og give efter. Presser hyppigt dig selv til at gøre mere, end du kan klare. Forsøger at behage andre og hele tiden søge deres anderkendelse. Kræft har noget at lære os alle – om vores attituder til os selv og hinanden, om at acceptere og elske betingelsesløst, og i særdeleshed om at elske os selv.
Se også ” blærekræft, knoglekræft, brystkræft, hudkræft, knude i brystet, leukæmi, livmoderhalskræft, lungekræft, lymfekirtelkræft, ovariekræft og prostatakræft”.
Se også under “kræft”

Comments are closed.